Personvernserklæring

 1. Innledning

Vi hos Versal.no tar ditt personvern på alvor. Denne personvernerklæringen gir en beskrivelse av hvordan vi samler inn informasjon og bruker den til å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom erklæringen og ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål.

 1. Informasjon vi samler inn

2.1 Personlig identifiserbar informasjon

Vi kan samle inn personlig identifiserbar informasjon fra deg når du frivillig gir oss denne informasjonen, for eksempel ved å kontakte oss via e-post. Denne informasjonen kan omfatte ditt fulle navn og e-postadresse. Vi forsikrer deg om at vi behandler denne informasjonen i samsvar med gjeldende personvernlover.

2.2 Automatisk innsamlet informasjon

Vi kan også samle inn visse typer informasjon automatisk når du besøker Versal.no. Dette kan inkludere din IP-adresse, nettlesertype, operativsystem, refererende nettsider, besøkstidspunkt og annen lignende informasjon. Denne informasjonen brukes til å forbedre nettstedet og tilpasse det til dine behov.

 1. Bruk av innsamlet informasjon

Vi bruker den innsamlede informasjonen til følgende formål:

 • Å svare på henvendelser og spørsmål fra våre brukere.
 • Å forbedre og tilpasse nettstedet basert på tilbakemeldinger og behov fra brukerne.
 • Å sikre at nettstedet fungerer riktig og opprettholder en trygg nettbasert opplevelse.
 • Å oppfylle våre juridiske forpliktelser og håndheve våre rettigheter.

 1. Deling av informasjon

Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter for deres egne markedsføringsformål. Imidlertid kan vi dele din personlige informasjon med følgende parter i visse tilfeller:

 • Tredjeparts betalingsleverandører: Når du gjennomfører kjøp på nettstedet vårt, bruker vi en pålitelig tredjeparts betalingsleverandør til å behandle betalingene. Denne betalingsleverandøren samler inn og behandler betalingsinformasjonen din på våre vegne i samsvar med deres egne personvernregler og retningslinjer.
 • Lovpålagt deling: Vi kan dele din personlige informasjon når det kreves av loven eller når vi mener at slik deling er nødvendig for å overholde juridiske prosesser eller offentlige myndigheters anmodninger.

 1. Informasjonssikkerhet

Vi tar alle rimelige forholdsregler for å beskytte din personlige informasjon mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. Vi benytter bransjestandard sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen din og opprettholde et sikkert miljø.

 1. Dine rettigheter

Som bruker av nettstedet vårt har du visse rettigheter knyttet til dine personopplysninger. Disse rettighetene inkluderer:

 • Rett til tilgang: Du har rett til å be om tilgang til personopplysningene vi har om deg.
 • Rett til retting: Hvis du oppdager at informasjonen vi har om deg er unøyaktig eller ufullstendig, har du rett til å be om at vi korrigerer denne informasjonen.
 • Rett til sletting: Du har rett til å be om sletting av dine personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige for formålene de ble samlet inn for.
 • Rett til å protestere: Du har rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger når den er basert på berettiget interesse eller utføres for direkte markedsføring.

Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss via e-post på [email protected]. Vi vil behandle forespørslene dine i samsvar med gjeldende personvernlover.

 1. Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile eventuelle endringer i våre personvernpraksiser. Eventuelle oppdateringer vil bli publisert på nettstedet vårt, og endringsdatoen vil bli angitt øverst i erklæringen. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå personvernerklæringen jevnlig for å holde deg oppdatert om våre personvernpraksiser.

 1. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller klager angående vår personvernerklæring eller vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss via e-post på [email protected]. Vi vil gjøre vårt beste for å svare på henvendelsene dine så raskt som mulig.

Sist oppdatert: 16. juni 2023